Genadeloos lief

door

R. Fox


ISBN nr.: 90-77993-01-0; Jaar: 2005 (paperback)
ISBN nr.: 90-807077-7-5; Jaar: 2005 (PDF)
EPUB: SmashwordsTypering

Deze spannende roman van R. Fox speelt in roze Amsterdam. Vera, altijd klaar voor een snelle wip, vlecht kunstig een sadistisch vangnet. Het bezorgt haar een echtgenoot en tweeverdiener. Zij omringt zich met vriendinnen, die niet alleen voor het geld het oudste beroep hebben gekozen.
Udo was verslaafd aan strenge behandelingen door dominerende dames. Toch went hij niet zo maar aan de genadeloze liefde van zijn vrouw en haar groep. Vera gelooft stellig in de effectiviteit van ouderwetse dressuur met de zweep. Vooral omdat het haar zo lekker opwindt. De geschiedenis bevestigt haar gelijk. Het palet in de club is rijk geschakeerd. Er is een mollige huishoudster, die het met taart zegt. Maar er is ook José, die slaven tot bloedens toe ranselt om zelf klaar te komen. Vriendschap, liefde en onderling vertrouwen botsen met andere, rauwe, maffiose, vormen van prostitutie. Het gilde komt daar ‘vrij en onverveerd' tegen in het geweer.
R. Fox vertelt op zijn eigen directe manier de belevenissen van een groepje Amsterdamse prostituees en hun klanten. Zijn hoofdpersonen zijn mensen van vlees en bloed.
De meeste illustraties in het boek zijn origineel. Enkele zijn afkomstig van ander pornografisch werk dat de auteur ooit inspireerde. Ze zijn bewerkt voor aansluiting op het verhaal. Een verantwoording staat achterin; waar die ontbreekt zijn de plaatjes © R. Fox.

Naar
bestellen  • Paperback ca. 200 blz. € 33,50 incl. BTW & verzendkosten.
  • PDF € 8,65 incl. BTW.
  • Als e-book (EPUB) US $ 7,99 incl. BTW; Smashwords


Voor de boekhandel gelden andere prijzen. E-mail ons.

Boeken Over ons Contact terug