Ultieme domina in 't Gooi

door

R. FoxJaar: 2022 (PDF & EPUB)
EPUB (e-reader) en PDF als elektronische bestanden bij Massad en Violet.
Van dit boek is een gekuiste versie in voorbereiding, die zoals andere Fox-boeken via Smashwords zal worden verkocht. Indien kaft en inhoud door de Amerikaanse kuisheidsregels zijn toegestaan.


Typering
In een voorstad van Amsterdam ontmoet Ferdinand een godin, die zijn leven verandert. Het speelt zich verder af in Blaricum, een rustig plaatsje in ’t Gooi. Aphrodite benadert de ULTIEME DOMINA en hij de dito SUB. Net als haar zuster koestert ze het geloof van hun ouders. Seks is een Godsgift, waarvan je nooit genoeg krijgt. Aphrodite voegt daar zelf accenten aan toe, waarmee ze steevast haar genotsdoel bereikt. Ook wanneer het onhaalbaar schijnt. Er vloeit wel bloed en veel tranen. Maar het resultaat is uiterst bevredigend. In de geamendeerde religie ontbreekt de notie straf voor de zonde. Waar heb je straf voor nodig als het met pijn kan?
Katty verstrengelt het genot van pijn doen met de smart van pijn krijgen van haar prooi; met uiterst bevredigend resultaat. Kitty doet het anders met vergelijkbaar succes.

De verteltrant van R. Fox is onopgesmukt en precies. Hij brengt zijn hoofdpersonen tot leven.

Naar
bestellen


PDF of EPUB € 9,60 incl. BTW.

Boeken Over ons Contact terug